Ciovita vormt wereldwijd MTB-partnerschap met IRONMAN’s Epic Series

De leider in Zuid-Afrikaanse wielerkleding, Ciovita, is trots om hun technische samenwerking op het gebied van wielerkleding met IRONMAN’s wereldwijde mountainbike-etapperacegroep, de Epic Series, aan te kondigen. De samenwerking omvat het volledige scala aan evenementen van de Epic Series, waaronder het hoogtepunt van de serie, de Absa Cape Epic. Ciovita en de Absa Cape Epic hebben hun hoofdkantoor in Kaapstad, maar de synergie tussen deze merken gaat verder dan de paden van de Tafelberg. Ze delen ook de wens om te blijven verbeteren en producten van wereldklasse te leveren met een focus op kwaliteit en hard werken.

“Toen we Ciovita lanceerden, was het altijd onze ambitie om te concurreren met de wereldleiders in een snelgroeiende fietsindustrie.” Ciovita’s CEO Andrew Gold legt uit. “De Epic Series biedt ons nog een kans om onze kleding naar fietsers in alle uithoeken van de wereld te brengen. We zijn buitengewoon trots om betrokken te zijn bij deze prestigieuze evenementen en kijken uit naar een lange en succesvolle samenwerking.”

“Ciovita ging altijd over het streven naar perfectie als het gaat om de ontwikkeling en creatie van onze kleding”, voegde Gold eraan toe. “We streven er altijd naar om onszelf te overtreffen en superieure kwaliteit, aandacht voor detail en innovatie te bereiken – allemaal waarden die we delen met de Epic Series.”

Photo by Nick Muzik/FNB Wines2Whales