BUFF® blijft naamgever van werelds langste strandrace

Ook komende editie is BUFF® naamgever van de MTB Beachrace van Hoek van Holland tot Den Helder, de langste strandrace van de wereld. “De producten van BUFF® passen perfect bij de strijd tegen de elementen tijdens de lange race. Wij zijn daarom ook erg blij met een partner als deze” aldus de organisatie MTBBeachrace.nl

Op zondag 7 november 2021 gaat de 28e editie van de Buff MTB Beachrace HvH-DH van start. Zoals de naam al zegt, wordt er over het strand gereden van Hoek van Holland tot Den Helder. Deze 135 km lange tocht móet je eens gereden hebben! Het is een prachtige en uitdagende ervaring waarbij je al het moois van de Nederlandse kust ervaart.

Ben je niet bekend met strandraces? Mountainbike strandracen is een unieke discipline binnen de wielersport die alleen in de winter gehouden wordt. Een ideale overbrugging voor wielrenners of mountainbikers om ook in het winterseizoen wedstrijdprikkels te krijgen maar ook een perfecte manier om te genieten van de prachtige Nederlandse stranden. Vooraan wordt er gereden voor de eer, achteraan wordt er meegedaan voor de sfeer. Zo kan je als recreant zo maar mee doen aan dezelfde wedstrijden als diverse profs en oud-profs.