Roc d’Ardenne opnieuw uitgesteld

In 2020 werd Belgisch grootste mountainbike festival al een jaar verplaatst. Helaas zal het in 2021 ook geen plaats vinden. “Helaas zullen we nog wat op de tanden moeten bijten want het zal nog even duren vooraleer we jou en vele andere mountainbikeliefhebbers weer kunnen verwelkomen tijdens Roc d’Ardenne” meldt de organisatie op de website.

Het blijkt nog niet mogelijk om met alle covid-maatregelingen het festival te kunnen organiseren. “We hebben er de afgelopen weken en maanden, samen met alle betrokken instanties, alles aan gedaan om Roc d’Ardenne in 2021 opnieuw te laten plaatsvinden. Helaas moeten we rekening houden met de huidige COVID-crisis en alle geldende maatregelen respecteren. We zijn dan ook, met pijn in het hart, tot de beslissing moeten komen om Roc d’Ardenne te verplaatsen naar 2022” aldus de organisatie.

Voor volgend jaar kan je 30 april en 1 mei alvast in de agenda vrij houden voor Roc d’Ardenne. Dit weekend staat weer in het teken van allerlei mountainbike avonturen. Normaalgesproken staat er een pitte en technische wedstrijd op het programma met daarnaast een uitdagende trappenrace. Daarnaast zijn er night rides, een marathon en ook voor de kinderen is er een leuke race.

Foto: Roc d’Ardenne